مرجع تخصصی بازی
فقط بازی

پیام مدیر

هر چی از دنیای گیم بخوای اینجاست!

نویسندگان

مطلب88

آموزش dota allstars

نویسنده : ehsan golnabi - در : پنجشنبه 4 خرداد 1391
دوتا پر طرفدار ترین مپ وارکرفت هست که مخفف کلمه دیفنز آف دی اینشنتس به معنی دفاع پیشینیان است. در این بازی دو تیم سنتینل(نگهبانان) و اسکورج(غضب) با یکدیگر مبارزه می کنند این بازی ۱۰ نفره است و هر تیم ۵ نفر بازیکن دارد. این بازی به صورت آنلاین انجام می شود. در کل بیشتر از ۹۰ کاراکتر برای بازی کردن وجود دارد که هر کدام ویژگی خودشان را دارند.هر کاراکتر سه ویژگی دارد:

اگیلیتی: به معنی چابکی است و شامل اتک اسپید(سرعت وارد کردن ضربه) و آرمور(قدرت دفاع در برابر ضربه های حریف) است.

استرنج: به معنای قدرت و پایداری است و شامل هیت پوینت(میزان جان کاراکتر) و سرعت پرشدن آن است.

اینتلیجنس: به معنای باهوشی است و شامل مانا(قدرتی که استفاده از جادو به مقدار معینی از آن نیاز دارد) و سرعت پر شدن آن است.

هر یکی از این ویژگی ها را بیشتر دارد مثلا اینتیجنس بیشتری دارد بنابراین می گوییم هیرو اینتلیجنس است. اگر یک هیرو اینتلیجنس باشد و شما آیتمی بخرید که اینتلیجنس تان را بیشتر کند علاوه بر مانا و سرعت پر شدن مانا دمیج (میزان خسارتی که در هر ضربه به دشمن وارد می کنید) تان را هم افزایش می دهد.

همه هیرو ها اول بازی تجربه و پول کمی دارند ولی با کشتن کریپ ها (موجوداتی که هر چند دقیقه یک بار به سمت بیس دشمن حرکت می کنند) تجربه یا اکسپرینس و طلا بدست می آورند البته برای بدست آوردن اکسپرینس بیشتر و طلا باید کریپ ها را اتک آخر کنید یعنی آخرین ضربه را به آنها وارد کنید در حقیقت کریپ ها را به ضربه خودتان بکشید و هر کسی که ضربه آخر را وارد کند طلا و اکسپرینس بیشتر می گیرد. با این کار خط قرمزی که بالای مشخصات هیرو کشیده شده و خط اکسپرینس نام دارد پر می شود و هر وقت که تا آخر پر شود شما یک تراز یا لول می گیرید و می توانید یکی از مهارت های تان را ارتقا دهید هر هیرو ۴ مهارت منحصر به فرد دارد. که آخرین مهارت را از تراز۶ به بعد می توانید بگیرید هر مهارت تا ۴ بار قابل ارتقا دادن است. مهارت آخر یا آلتیمیت تا سه بار و لول مثبت تا ده بار به این ترتیب هر هیرو تا۲۵ بار می تواند تراز بگیرد (لول آپ شود). البته ترتیب ارتقا مهارت ها همینجوری نیست و باید با برنامه خاصی آنها را ارتقا دهید.

هیرو ها می توانند با پول هایشان سلاح هایی را بخرند و سلاح ها را با سلاح های دیگر ترکیب کنند و آنها را قوی تر کنند. هر هیرو یک اینونتوری با ۶ خانه دارد که سلاح هایش را در آن می گذارد البته سلاح ها (آیتم ها) را هم باید با توجه به نوع هیرو و بازی خرید.

بازی دوتا با انتخاب مد شروع می شود. در۱۵ ثانیه اول بازی نفر اول تیم سنتینل وظیفه دارد مد بازی را انتخاب کند. دوتا مد های زیادی دارد که ما در اینجا فقط به معرفی معروفترین آنها می پردازیم:

-AP که در آن همهی هیرو ها از هر دو تیم قابل انتخاب می باشند.

-AR که در آن همه هیرو ها به صورت شانسی از هر دو طرف انتخاب می شوند.
مدهای دیگه ای هم وجود داره مثل : -sd- , -xl , rd
وفتی شما -di وارد کنید می توانید می زان کشتن کریپ ها و دینای آنها را در گوشه بالا سمت راست مشاهده کنید همچنین در صورت دینای شدن هر چیزی برای شما یک علامت تعجب نشان می دهد.

در صورتی که با هیرو آشنایی نداشتید می توانید ریپیک کنید -repick تا دوباره انتخاب شود.مد هایی مثل -OM ( فقط بازی وسط) و -NT ( بازی از دو طرف وسط و پایین ) هم هستند که در بازی های ک.چک تر کاربرد دارند و در آن یکی از سه راه یا دوتا از سه را را می بندند.ولی بازی های ۵به۵ فول مپ هست.

بعد از انتخاب هیرو و خرید آیتم ها اولیه هیرو ها وارد مبارزه می شوند در اوایل بازی باید حواستان را جمع پول در آوردن و لول آپ شدن کنیدبرای سهولت کار بهتر است آلت را نگه دارید تا HP همه CREEP ها را زیر نظر داشته باشید و با کم شدن جان CREEP دشمن او را اتک آخر کنید تا پول بدست آورید و سریع تر لول آپ شوید. برای جلوگیری کردن از اتک آخر کردن دشمن می توانید با فشار دادن کلید A و کلیک روی کریپ خودی اورا بکشید تا دشمن پولش را بدست نیاورد. 

بعضی هیرو ذاتا به درد هیرو کشی می خورند و لول هایی دارند که می توانند هیرو های تک افتاده یا زخمی را از پا درآورند این هیرو ها نیاز خاصی به آیتم ها ندارند در اکثر مواقع آیتم هایی مثل میکس مانا و بوت آف تراول و چند آیتم ارزان قیمت کفایت می کند اگر هیرویی که انتخاب کردید از این نوع است بهتر است بعد از کریپ کشی اولیه نگاهی به وضعیت هیرو های دشمن داشته باشید اگر جایی هیروی کم جان و تنهایی است به سرعت به سمتش بشتابید و یک کیل جانانه به تیم تان تقدیم کنید!

ولی اگر هیروتان مثل هیروهایی از قبیل وایپر-ریزور-انچنترس(همون درایاد خودمون!!!)-ماهبان و.... است باید در مسیر خودتان مانده و کریپ کشی را به صورت جدی دنبال کنید این هیرو ها اگر چه ممکن است اول بازی ها در مقابل هیرو های نوع اول ضعیف باشند اما اوخر بازی قدرت خارق العاده ای بدست می آورند.

نظرات()

آمار و اطلاعات

 امروز :

کل بازدید :

 تعداد کل پست ها :

 آخرین بازدید :

 آخرین بروز رسانی :

متفرقه